Szolgálatásunk

Elemzés - Tervezés - Növekedés

Meglévő adatok elemzése

A meglévő Google Analytics, Google Search Console adatait átnézzük. Ezzel kapunk egy átfogó képet a jelenlegi mérések állapotáról. Olyan információkat adunk ezen a ponton, melyek alapján azonnali feladatokat el lehet végezni, hogy az online marketing még eredményesebb, költséghatékonyabb legyen.

Mérési folyamat tervezése

Sajnos még az is előfordul, hogy nincs Google Analytics a weboldalon beállítva. De leginkább a megfelelő beállítások hiányoznak a pontos és értelmezhető adatok méréséhez. E mellett fontos része az Internet Stratégiának, hogy minden kommunikációs területen használva legyenek a mérések alapvető feltételei.

Adatok vizuális megjelenítése

Számos projektben tapasztaltuk már, hogy minél több adat áll rendelkezésre a különböző eszközök segítségével, az értelmezésük elmarad vagy időigényes. Létrehozunk egy felületet, ahol vizuálisan jelenítjük meg a legfontosabb sarokszámokat a döntések előkészítéséhez. Ezzel nem csak hatékony és átlátható lesz az online jelenlét, de az üzleti eredményeket is sikeresebben fogják támogatni.

Stratégia meghatározása

Ne forduljon elő többet az, hogy éppen az aktuális kampány feladataira összpontosít a teljes marketing csapat. Legyen meg a vízió és a elérhetetlennek tűnő számok, amik az üzleti célokat támogatják.

Kezdjük el a közös munkát most!

Ismerjük meg egymást és az adataidat! Ennek első lépése a meglévő adatok elemzése, hogy lássuk jelenleg hol tart a céged online jelenléte. Ehhez mindössze egy Google Analytics fiók megosztást kérünk.

Scroll to Top