Analytics vizsgálat

Mérjük fel a céged jelenlegi helyzetét

Az online marketinggel kapcsolatos problémák felkutatását is és az online marketing stratégia megtervezését is adatok alapján tudjuk elvégezni. 

Az adatokból olyan mélyreható információkat lehet kiolvasni, ami segítenek az online marketing elakadásban, a hatékonyság növelésében vagy akár a hirdetési költségek optimalizálásában.

Az online marketinghez kapcsolódó adatokat leggyorsabban és legegyszerűbben a Google Analyticsből nyerhetjük ki.

A szolgáltatásunk alapját a mérőeszközök segítségével (google analytics) kinyert adatok és azokból kiolvasott információk  adják.

Számodra hatékonyan, egyszerűen, gyorsan és mellébeszélések nélkül úgy tudunk segíteni, ha először megvizsgáljuk a Google Analytics adatokat, hogy azon keresztül megismerjük az online marketing folyamataidat és feltárjuk a kérdéses pontokat.

 

Nincs más dolgod, mint elküldeni nekünk a jelentkezési lapot és a válasz emailben lévő teendőket elvégezni.

Legyen tudatos az online marketinged!

A Google Analytics megadja azt a lehetőséget, hogy megvizsgáljuk a céged jelenlegi helyzetét.  A vizsgálat során felmérjük a méréseid állapotát, a beállítások megfelelő használatát.

Nincs más dolgot, mint elküldeni nekünk a jelentkezési lapot és a válasz emailben lévő teendőket elvégezni.

Vedd kezedbe az irányítást!

Ideális esetben a vizsgálat eredménye mindössze annyi, hogy minden a legnagyobb rendben van!

Ez a vizsgálat olyan, mint az orvosnál az első találkozás. Megnézi a labor eredményeket, a leleteket, kérdéseket tesz fel és elmondja mi a következő lépés.

Az Analytics vizsgálatot is így kell elképzelni. Ránézünk, kérdezünk és elmondjuk a véleményünket. Nem módosítunk semmit, nem állítunk át dolgokat!

Miért fontos ez neked?

Nem fontos, nem kötelező!

DE azt látjuk az elmúlt 15 éves szakmai tapasztalat alapján, hogy itt kezdődik az online marketing! És sajnos nem igazán kezelik a kivitelező cégek az Analytics beállításait.

Ennek köszönhetően a mérésből származó adatok töredéke érkezik be a szoftverbe.

  • nincs konverziós pont
  • nincs összekötve a Google Ads
  • nincs paraméterezett link használva

sorolhatnám a beállítási hiányosságokat! 

Küldetésünk

A cégvezetők ismerjék meg a saját vállalkozásuk online marketing adatait

Amennyiben egy cégvezető vagy tulajdonos pontos adatokat és információt kap a jelenlegi helyzetéről, akkor magabiztosan és tudatosan tud azon változtatni. Amennyiben egy mérési eszközrendszerrel is rendelkezik, akkor már a jövőbeni változásokra és változtatásokra is hatékonyan tud reagálni. Az előttünk álló feladat, hogy minél több cégvezetőnek megmutassuk, hogy mennyire kiszámíthatóvá tehető az online marketing.

Vevői vélemények

Mit gondolnak rólunk?

Lassan 10 éve együtt dolgozunk. Már látom, hogy a adatok nélkül eddig csak érzésre hoztam meg a döntéseket és mások véleménye alapján. Ma már minden döntésünket az adatok támogatják.
Bús Tímea
Collagen Cocktail márka tulajdonosa
3 éve segítik a csapatunkat. A webshop azóta nem a dupla forgalmat éri el havonta, hanem stabilan a 20 szorosát. Minden feladatot az adatok alapján tervezzünk meg.
Nagy Antal
Brilliance Kft. tulajdonos
Ma már el sem tudom képzelni, hogy ne lássuk a napi telefonhívásaink, foglalásaink statisztikáját. A mérések nélkül még mindig sötétben tapogatóznánk és ezt Zoliéknak köszönhetjük.
Dr. Moravcsik Bence
BMM márka tulajdonosa
Scroll to Top